Dit doet vitamine C met je huid

Dit doet vitamine C met je huid

Maar weinig mensen weten dat vitamine C ook een positieve uitwerking heeft op de huid. Amanda Rijff is visagist, cosmetica journalist & auteur en weet dit al jaren. Ze raadt het daarom iedereen aan.

Amanda Rijff, visagist en cosmetica journalist

Amanda is een groot fan van Altrient C 

“Altrient C is een echte gamechanger. Het heeft mijn kijk op vitamine C veranderd. Deze variant heeft direct effect op de manier waarop het door je lichaam wordt opgenomen. Ik merkte dit al na de 1e paar dagen in positieve zin aan mijn huid. Ik ben een groot fan van Altrient en zal de liposomale vitamine C nog lang blijven gebruiken. Voor mij als beauty expert krijgt deze vorm van vitamine C een dikke 10. Ik kan het iedereen aanraden om de gezondheid te bevorderen.

- Amanda Rijff 

 

Nieuwsgierig naar Amanda’s tips?

In haar boek Innerlijke schoonheid deelt Amanda haar tips over het krijgen van een stralende huid door de juiste voeding en leefstijl. Ze legt uit dat het krijgen en behouden van een mooie huid niet alleen bestaat uit goede reiniging en veelbelovende crèmes, maar ook uit:


5-sterren reviews

Haar boek krijgt bijna alleen maar 5-sterren reviews. En het staat vol waardevolle adviezen van orthomoleculaire specialisten. Je leest er ook verrassende tips van yoga- en massage-experts. Stuk voor stuk verhalen waar jij je voordeel mee doet. Amanda deelt tot slot inspirerende make-up tips voor de ultieme flawless look. Ze gebruikt daarbij biologische producten. Ben je nieuwsgierig geworden? Bestel hier het boek Innerlijke Schoonheid.

Boek Innerlijke Schoonheid van Amanda RijffProbeer ook Altrient C voor jouw huid

Wil jij ook een mooiere huid? Bestel Altrient C met 6% extra korting en zie wat het voor de huid doet. Gebruik de kortingscode mooiehuid en je 6% korting wordt direct toegepast. Je mag elke combinatie van Altrient producten bestellen met deze korting.

 

Deze kortingscode is geldig t/m 28-02-2023 23:59.

 

Een stralende dag gewenst!Namens het gehele Altrient Nederland team,Muriel

Terug naar blog