Minder last van allergieën met deze tips

Minder last van allergieën met deze tips

We leven in een wereld waarin gifstoffen en toxines rijkelijk aanwezig zijn. Gebruik deze tips om de inname van gifstoffen en toxines te verminderen. Zo leef je een vitaler & gezonder leven.

 

Toxines zijn overal

Van de lucht die we inademen tot het water dat we drinken en het voedsel dat we consumeren, er zijn overal gifstoffen en toxines in aanwezig. Kleine hoeveelheden gifstoffen kan ons lichaam verwerken, maar een opeenstapeling van al die “kleine hoeveelheden” kan wel degelijk voor problemen voor onze gezondheid zorgen.

 

Een verzwakt immuunsysteem & allergie door gifstoffen

Denk aan allergieën, huidaandoeningen en luchtwegproblemen, maar ook vermoeidheid, een doffe huid en een verzwakt immuunsysteem kunnen het resultaat zijn van een teveel aan gifstoffen. Aan de kwaliteit van de lucht die je buiten inademt, kun je relatief weinig doen, maar met name binnen in je eigen huis kun je een groot verschil maken.

 

Verminder gifstoffen in jouw huis met deze tips

  1. Doe luchtverfrissers en (geur)kaarsen de deur uit. Ze vervuilen de luchtkwaliteit in je huis en kunnen bij veelvuldig gebruik zelfs ernstige luchtweg- en longziektes veroorzaken. Hou in plaats daarvan je huis fris met voldoende ventilatie, kamerplanten en eventueel een diffuser met daarin etherische olie.
  2. Maak gebruik van een waterfilter. We hebben het al vaker genoemd, maar het kraanwater is ernstig vervuild. Een waterfilter kan een direct en groot verschil maken voor je gezondheid.
  3. Ruil je schoonmaakmiddelen om voor ecologische producten. Een win-win, voor jou én voor het milieu. Vind je eco-producten te duur? Maak dan in een handomdraai je eigen schoonmaakmiddel, afwasmiddel of zelfs afwasmachinemiddel. Makkelijk, voordelig en een stuk beter voor je gezondheid!

 

bio-wasmiddel

Hoe schoon is jouw wasmiddel?

Wist je dat hetzelfde voor je wasmiddel en wasverzachter geldt? Ze zitten barstensvol gevaarlijke en irriterende stoffen en zware metalen. Wanneer je je kleding hiermee wast, komen die stoffen automatisch terecht in de lucht die je inademt. Maar ze trekken via je kleding ook in je huid waardoor ze in je bloedbaan terechtkomen. Kies dus echt liever voor een eco/bio variant.In de badkamer is veel voordeel te behalen door je plastic flessen shampoo, conditioner en douchegel in te ruilen voor troep vrije producten. Je huid is je grootste orgaan en alles wat je erop smeert “eet” het op. Happy Soaps maakt o.a. heerlijke shampoo, conditioner en douchegel zonder schadelijke plastics, SLES en SLS. Het zijn vrolijk gekleurde zeepjes van natuurlijke ingrediënten. Ze ruiken heerlijk en gaan minimaal 3x langer mee dan het vergelijkbare product in een plastic fles. Fijn voor het milieu en fijn voor jou!

Happy Soaps

Tot slot leef je een vitaler & gezonder leven met de biologische variant van deze dagelijkse producten:

  • Crèmes
  • Deodorant
  • Parfum
  • Lippenbalsem

 

Maar ook je make-up, maandverband, toiletpapier & fluoride-vrije tandpasta zijn beter voor je gezondheid in de biologische versie.

 

Namens het gehele Altrient Nederland team,

 

Muriel


PS : Met de kortingscode VIJFGLUT krijg je 5% korting op Altrient Glutathion.
Terug naar blog