Reviews

Dit zijn de ervaringen en Altrient reviews van onze tevreden klanten. WIl je meer weten over het gebruik van een Altrient product of heb je vragen over de juiste dosering? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook de onafhankelijke en positieve LivOn Nederland reviews op Google.

 

Inhoudsopgave

  1. Reviews van tevreden Altrient gebruikers
  2. Reviews over Altrient

 

 

 

Reviews van tevreden Altrient gebruikers

Wekelijks ontvangen we via e-mail, telefoon en ook via Google goede reviews over Altrient en de LivOn producten van Nederlandse klanten. Stuk voor stuk zijn het tevreden LivOn gebruikers die positief zijn over Altrient. Ook wordt onze klantenservice goed gewaardeerd en dat lees je terug in de uitstekende reviews. Dit wordt het meest gewaardeerd aan Altrient door de klanten zelf:

  • meer energie
  • helderder gevoel
  • betere huid
  • verhoogde weerstand
  • handige zakjes

Je ziet dit ook terugkomen in de reviews op Google zoals je kunt lezen. Je ziet ook een Altrient review een like krijgt met het duimpje omhoog van mensen die de reviews lezen.

 

Altrient C review

De specifieke Altrient C reviews zijn bijna allemaal 5-sterren reviews. Bijna elke klant ervaart Altrient C als een positief product. Gemiddeld bestellen onze klanten daarom 3 doosjes vitamine C per keer om zo voldoende voorraad in huis te hebben.

 

Altrient B ervaring

Onze multivitamine B Altrient B wordt goed gewaardeerd. De reviews roemen vooral de snelle opname van het vitamine B complex.

 

Altrient Glutathion klantervaringen

Klanten benoemen vooral de gezondheidseffecten van Glutathion.

 

Review van Altrient Magnesium

Altrient Magnesium L-Threonaat wordt vooral positief ervaren vanwege de invloed op het slapen gaan.

 

 

 

 

Geverifieerde Altrient ervaringen

Lees hieronder elke individuele review die geplaatst is door een geverifieerde klant. Elke review is door ons gecontroleerd. En alleen afkomstig van echte klanten. Alle Altrient reviews worden door ons toegestaan, ook reviews die minder positief zijn, geheel in lijn met huidige en toekomstige wetgeving. 

 

Keel en oorontsteking verdwenen heel snel

De keel en oorontsteking zijn verdwenen!! Ik heb zaterdag elke 2 uur een zakje genomen, en midden in de nacht nog een keer. Op zondag heb ik ook elke 2 tot 3 uur één zakje genomen, en ik voelde me halverwege de dag al vrijwel hersteld. En nu ben ik weer volledig hersteld! Ik moet eerlijk toegeven dat ik Altrient C al bijna 2 jaar niet meer gebruikte en was overgegaan op een andere vitamine C (bonusan ascorbatencomplex), voornamelijk omdat ik Altrient C toch wel erg duur vond en ik de wetenschappelijk onderbouwing miste waarin duidelijk het vergelijk werd gemaakt tussen inname van 1 tablet vitamine C versus 1 zakje Altrient C. Maar desalniettemin, heeft het zijn werking nu weer echt bewezen en ben ik weer helemaal overtuigd van het gebruik!

Susanne

Zeer tevreden

Geweldig product. Ik koop het nu elke maand.

Patjem

Essentiële voeding voor mijn brein

Altrient b-complex is essentiële voeding voor mijn brein.

Toon

Mooie prijs voor veel korting

Ik ben Goldmember vanaf het eerste uur en blij met de hoge korting die ik krijg op mijn favoriet, Altrient C én altijd gratis verzendkosten. Wat ik ook fijn vind is dat het abonnement niet automatisch verlengd wordt. Je krijgt voor het afloopt een reminder of je wilt verlengen. Dat is veel fijner dan dat je ineens weer een rekening krijgt.

Paula

Fijne vitamine C

Het is makkelijk om in te nemen, en fijn om te weten dat het beter opgenomen wordt. Persoonlijk vind ik het wel redelijk duur, maar hopelijk blijkt dat het waard te zijn, na wat langer gebruik.

Anita

Voor het ontbijt...

Voor het ontbijt 3 zakjes Altrient C, na de lunch 1 zakje Altrient B en ik (78 jaar) voel me de hele dag fit en energiek. Een uur voor het naar bedgaan 1zakje Altrient Magnesium en ik slaap als een marmot en wordt uitgerust wakker. Johan

Johan

Echt een mega vitamine C shot

Via mijn orthomoleculair therapeut, ben ik gewezen op altrient vitamine C, in het begin dacht ik wat duur, maar door de liposomale werking merk ik dat dit product mij zo ontzettend veel gezondheid heeft gegeven dat ik ook goldmember ben geworden en het ook iedereen aan raadt dit product aan te schaffen en te nemen. Elke ochtend neem ik voor mijn ontbijt 1 zakje in met water, en als ik merk dat ik wat neusverkouden wordt of keelpijn krijg dan neem ik s'middags en soms s'avonds nog een zakje erbij voor een paar dagen en weg verkoudheid. Het trekt gewoon binnen een dag weg. En met 2 kleine kinderen is dit dus voor mij ideaal anders zou ik om de haverklap verkouden zijn. Ik zweer bij dit product en kan het dan ook iedereen aanbevelen. Het is het geld dubbel en dwars waard. Succes met het proberen, ik neem nog even een shot. Veel liefs Angelique

Angelique

22-04-2018

De werking van deze C is niet te vergelijken met andere C. Veel krachtiger en snel.

anoniem

Goed product

Heel makkelijk in te nemen product. Er zit geen smaak aan dus dat maakt het nog prettiger.

C. Koch

Fantastisch, een hele nacht doorslapen zonder wakker te worden

Fantastisch! Een hele nacht doorslapen zonder wakker te worden. Al jarenlang word ik een aantal keren per nacht wakker en ik sta eigenlijk altijd moe op. Al meerdere producten heb ik geprobeerd maar nooit echt tevreden. Sinds een aantal weken neem ik magnesium van altrient en ongelooflijk wat werkt dit goed! Je wordt er rustig van in je hoofd en valt vervolgens heerlijk in slaap. Zonder ook maar 1 x wakker te worden slaap ik tot de volgende ochtend door. Ik had echt niet durven dromen dat dit fantastische product mij zo enorm kon helpen. Dank jullie wel team Altrient, naast jullie product is jullie service ook nog eens fantastisch! Roos O.

Roos

Heel fijn!

Fijne oplossing om eerst te proberen. Ik ben overtuigd en heb gelijk een hele doos besteld.

F.

Snel geleverd, fijn product

Ik heb deze vitamine c vorige maand voor het eerst besteld en was direct overtuigd van de werking. Inmiddels ben ik het dagelijks gaan gebruiken. Fijn dat er een testverpakking was, dit heeft mij overtuigd.

Paola Zuchino

Fijn produkt

Vind het fijn dat het goed opneembaar is dus meer binnenkrijgt dan met de reguliere tabletten. Ook is het simpel om in te nemen. Jullie zijn ook erg klantvriendelijk en behulpzaam als je vragen hebt.

Karin

Prima vitamine C-shot

Om mijn weerstand te vergroten als voorbereiding op een darmkanker operatie heeft mijn dochter Altrient C aanbevolen en voor mij gekocht. De dagelijkse vitamine C boost heeft positief gewerkt. Gedurende de wintermaanden gebruik ik dagelijks 1 sachet. Makkelijk in te nemen 's ochtends voor het ontbijt. In deze COVID-19 periode is een goede weerstand cruciaal!

Nick P.

Vitamine C

Voor mij is dit een fijn, gemakkelijk in te nemen product. Ik gebruikt het 2 x daags en raad veel van mijn cliënten aan het in deze tijd zeker te nemen.

iet

Handige doos en top supplement

Marcel

Helpt zelfs bij kinderen

Mijn dochter (11) had koorts en kon ‘s nachts niet slapen door de hoest. Ik gaf haar 3 zakjes Altrient C tegelijk en binnen 10 minuten nam de hoest af en kon ze een paar uur rustig slapen. Elke keer als het hoesten weer hevig was, gaf ik haar opnieuw 3 zakjes tegelijk.

Blije moeder

Top product

Ik gebruik Altrient C nu ongeveer 1 jaar, deze vitaminen C werkt voor mij perfect tegen hooikoorts en andere allergieën. En als ik een drukke dag heb neem ik 's morgens 2 zakjes in, het werkt voor mij energie verhogend en relaxed. Kortom een super product.

Toon

Geloof in de werking

Ik heb het product ontdekt via Penny Smith van Youtube. Zij zweert bij altrient vit c. Vandaar dat ik het besteld heb omdat het veel veel beter zou opgenomen worden en ook zeer goed is voor de huid. Het is wat wennen bij inname maar het went. Ben benieuwd want neem het nog maar een paar dagen.

Sigrid

vitamine C shot!

Om te beginnen is het even wennen om dit product te gebruiken. Het zit verpakt in een zakje en je moet de inhoud in een klein beetje water squeezen. Het is een gel- achtige-brei die je ad-fundum moet binnen kappen. Zeg maar letterlijk een vitamine C shot. Persoonlijk vind ik het een goed product, want het verlicht onmiddellijk de symptomen. Ook al zeggen ze in de media dat vit c niet helpt, ik geloof van wel. Als spoedgevallen-verpleegkundige kan mijn immuniteit een extraatje gebruiken, waarvoor dank! Zeker tijdens de COVID19 periode.

Joris

Geen vlekjes meer

Ik had jaren last van rode vlekjes/ontstekingen in mijn gezicht en die zijn volledig verdwenen sinds ik Altrient Glutahion gebruik. Ik neem 1 zakje per dag en soms om de dag een zakje want het is wel duur.

Dhr. B. Damen

Meer energie

De smaak en geur van dit supplement zijn wel echt heel vies, maar ik merk dat ik er veel energie van krijg

JP Kop

Beter geheugen

In het begin merkte ik niet zoveel verschil van deze magnesium, maar ik neem het nu twee maanden en nu merk ik dat ik helderder ben in m’n hoofd en dingen zoals namen, beter onthoudt. Echt opvallend.

Diny de Jong

Goede nachtrust

Ik neem een zakje van deze magnesium voor het slapengaan en ik slaap als een roos! Jammer alleen dat het zo duur is.

Mw. Van Doorn

Geen hypo’s meer

Ik heb gemerkt dat dit product mijn bloedsuikerspiegel in balans houdt. Voorheen had ik last van een schommelende bloedsuikerspiegel en had ik vaak last van een hypo, maar dat is nu echt een stuk minder.

Snoop

Diabetes

Mijn orthomoleculaire arts heeft me R-alpha Liponzuur aangeraden omdat ik diabetes patiënt ben. Ik ben heel benieuwd wat het gaat doen.

Anneke

Handige losse sachets

Alle belangrijke B vitamines in liposomale vorm en de verpakking is ook heel handig want de losse sachets neem je zo mee in je tas. Ik heb net voor de derde keer besteld.

B van Maanen

Even wennen aan de vieze smaak

Ik moest wel even wennen aan de smaak, maar ik heb het gevoel dat ik er meer energie van krijg en dat ik minder last heb van een middag-dip.

J. Blom

Top

Uiterst tevreden over het product. Het voelt veilig en vertrouwt. Ik merk absoluut verschil in mijn energieniveau.

Ineke

Allround positief effect

Ongeveer 1 jaar geleden zijn wij begonnen met het gebruiken van Altrient C. We zijn eerst gestart met 2 weken elke dag en daarna zijn we naar een aantal keer per week gegaan. Vooral op dagen na dat je niet zo goed hebt geslapen of als je weet dat je een lange dag voor de boeg hebt. Op de momenten dat we het gevoel hebben tegen een verkoudheid aan te lopen nemen we er weer een paar dagen elke dag 1 tot we merken er voorbij te zijn. Voor ons werkt dit product dus erg goed voor energie en weerstand en het valt mij op dat, en vooral bij frequenter gebruik, het ook een positief effect heeft op mijn huid.

Ande

Waanzinnig blij

Ben waanzinnig blij met Dailyvit. Ik koop al jaren bij Dailyvit en ben super tevreden. Zij begrijpen het woord klantvriendelijkheid en hebben echte expertise in huis. Ook verzenden zij de bestelde producten direct. Het laatste product wat ik gekocht heb is Altrient C. Deze geconcentreerde vitamine C geeft je net de boost die je soms nodig hebt als je weerstand wat laag is. Echt een aanrader dit bedrijf en hun producten.

Gijske

Kriebel in de keel

Zodra ik voel dat ik verkouden begin te worden of een kriebel in de keel voel, dan neem ik Altrient-C. Het werkt echt goed. De verkoudheid zet zich niet door als ik er snel genoeg bij ben of als dat niet het geval is dan gaat de verkoudheid in een soort versneld proces en lichtere vorm weer voorbij. Ideaal! Ook is het fijn om het in het najaar en winter seizoen als supplement te nemen als ondersteuning. Service is ook altijd snel en vinden altijd goede oplossingen waar nodig!

Abby

Geen enkele keer ziek

Ik ben zeer tevreden over Altrient C! Ik gebruik al heel veel jaren gewone capsules vitamine C (1 gram), maar toen ik overstapte op Altrient C had ik ineens heel veel meer energie! Tijdens de zwangerschap ben ik ermee begonnen en ben geen enkele keer ziek geweest en middagdutjes waren ineens niet meer nodig! Nu ik borstvoeding geef, met de gebroken nachten, kan ik de extra energie en verhoogde weerstand ook goed gebruiken, dus ik blijft Altient C nog heel lang gebruiken!!

Susanne vd S.

Winter zonder ziek te worden

Wat een fijn product! Deze winter (als gezin) een keer zonder ziek te worden doorgekomen. We gebruiken het ook voor, tijdens en na vaccinaties van ons jongste kind. (We voeren de dosis dan tijdelijk flink op). Geen rode prikplekken en bijwerkingen na de BMR vaccinatie. Dit was bij de andere kinderen wel anders. Voor advies kan je altijd mailen en mijn ervaring is dat je ook uitgebreid en snel antwoord krijgt.

B Eland

Handige zakjes

Lyposoom VitC is nuttig voor meer weerstand en ondersteunt de enerige van cellulaire processen. Of het voor mij werkt of niet is lastig te zeggen want wat als ik het niet zou innemen? Deze zakjes waarin Altrient levert zijn in ieder geval wel handiger dan flessen voor mee in een vliegtuig-reiskoffer.

I.W. N.

Goede service van dit bedrijf

Ik gebruik al lange tijd diverse producten van Altrient en ben uiterst tevreden. Ook over de service die men verleent. Binnen een dag na mijn bestelling heb ik de producten in huis. Mijn man en ik hebben een slechte weerstand, maar merken dat wij sinds het gebruik van Altrient minder vatbaar zijn. Ga zo door team van Altrient!

Resy

3 kinderen en 36 uur werken en altijd fit

Heel tevreden! Ik had voelde met niet lekker en kwam er tot mijn verbazing heel vlug doorheen. Ik ben 5 weken verder en voel mij fitter, energieker ❤️ Wel fijn met 3 kids en een 36 urige werkweek.

Cisca

Prachtige producten

Prachtige producten zijn het , van Altrient. Het is bij mijn weten ook de enige zonder het omstreden conserveringsmiddel kaliumbromaat, dat in het buitenland allang verboden is, maar in Nederland vaak nog wel in de liposomale producten zit. Iemand met al jarenlange eczeemklachten is er nu ook vanaf. Weerstand top, tevreden mensen. Ik ben er erg blij mee.

Margot B.

Positieve ervaring

Hallo allemaal, Na drie maanden gebrik van Altrient C (1 sachet per dag!) heb ik heel positieve ervaring met de product. Sindsdien geen echt verkouden geworden en geen herpes op de mond. Terwijl was in het winter idere maand eentje. Zeker een aanrader!!!!

Tibor

Fantastisch

Een fantastisch produkt, ook mijn vrouw , zus en neef gebruiken het nu. Merken direkt als ze een dag niet hebben ingenomen. Veel meer energie , geen aften meer enz. Super.

Hanni

Goed voor je immuun systeem

Een mooi product voor je immuun systeem! en het werkt ook licht laxerend. Ik neem het elke dag! Ben nooit ziek!

Patricia

Ik geef het een 4 van 10

Ik gebruik liposomal vit C ruim 3 maanden iom mijn arts. Ik merk na 3 maanden beetje verschil in mijn huid, oa zachter iets minder pigment bij gebruiken van 2 tot 5 sachets per dag. Meer dan 2 sachets zorgt voor flink diarree dus ik hou het op in de ochtend en eind vd dag. Ik heb iets meer energie, het is geen wondermiddel, verwacht dus niet dat je met 1 sachets veel gaat merken. Ik kan het niet met andere vorm vit C vergelijken want nooit gebruikt. Denk dat ik dat wel gaat doen, want ik vind de prijs voor lang termijn gebruik en toch niet volop tevreden minder. Ik ben vrouw van 31 aan mijn rimpels of vage lijntjes zie ik 10% verschil na 3 maanden. Ik gebruik het iov arts ivm lage weerstand, maar ik denk dat ik helaas moet opgeven. Ik heb geen simpel of iets ontvangen dit is een eerlijk review !

Malika

Super

Altrient C is a miracle, we use it as a family, also for our children. It helps when we are tired or under stress or getting a flu. Or simply 2 weeks every year to build on immunity.

Dalina

In een woord geweldig

Een geweldig product. Mijn zoon, schoondochter , zus en neef gebruiken het en merken het direct. Meer energie, geen aften en koortslip meer. Super.

Fons Vink

Tevreden klant, goed product!

Fijn product, smaakt goed, geweldig voor de broodnodige weerstand en energie, ben er heel blij mee!!

Susanna

Extra energie en weerstand

Een fijne aanvulling om extra energie en weerstand op te bouwen. In het drukke leven met kids, werk en stress is dit echt een aanrader.

Kirsten

Goed product

Ik ben heel blij met de vit.C sinds ik deze neem ben ik niet meer verkouden geweest, merk ik dat mijn weerstand verhoogt is en dat Mn energie beter is. Vanwege de smaak meng ik het smorgens met blauwe bessen sap, goed begin van de dag!

Heleen

Superfijn product

Ik gebruik sinds kort de altrient c en b enben super tevreden. In de zomer werk ik altijd veel extra en zijn mijn kinderen ivm vakantie dan drie weken achter elkaar bij mij en doe ik alles als alleenstaande moeder en dat is best pittig. Zo tegen de herfst schiet ik dan vaak in burn out achtige modus en op aanraden van Meike ben ik de altrient c en b gaan gebruiken, na een week was ik weer helemaal terug in balans en zelfs beter dan ooit. Heerlijk fit, mooie huid, nagels, haar een glow en bovendien lekker wat energie. Ik heb inmiddels mijn omgevening ook aangemoedigd dit te gaan gebruiken. Ben zeer tevreden met deze vitaminen en blijf het dan ook met plezier gebruiken en ik vind het de prijs dubbel en dwars waard!

Femke

Geen dag meer zonder!

Na jaren last te hebben gehad van de naweeën van een pittige burn-out, ben ik op advies van een vriendin deze vitamine c gaan nemen. Ik geloof soms niet wat mij overkomt. Energie om op te staan, om dingen te ondernemen om gewoon weer te 'leven'. Geen dag meer zonder!!!

Danie Barb

Geweldig product!

Ik ben erg blij met Altrient C, het werkt snel en doeltreffend

Mandy

Heel bijzonder

Deze vorm van L-carnitine is heel bijzonder omdat het meerdere dingen doet. Het is niet alleen goed voor hart- en bloedvaten, maar met name voor de hersenen en zenuwstelsel is het heel nuttig. Naast het feit dat L-carnitine beschadigde zenuwen herstelt, bevat het ook fosfolipiden waaronder fosfatidylcholine, dat óók beschadigde zenuwvezels herstelt. Daardoor is het nog effectiever. Het heeft bij iemand de zeer pijnlijke pijnscheuten die hij in zijn voet had na chemotherapie, genezen. Ook heeft hij meer energie en wordt zichtbaar steeds gezonder. Mijns inziens heeft het een brede toepasbaarheid (bij aandoeningen van hersenen en/of zenuwstelsel). Een verbeterpunt is de smaak. Het mag wel iets smakelijker zijn.

Grace

Zeer goed

Het fijne van deze vorm van vitamine C is dat bijna 100% ervan opgenomen wordt in de cellen en dat darmaandoeningen als leaky gut de opname in de cellen niet verminderen. Ook veroorzaakt het geen diarree. Daarnaast bevat het fosfolipiden waaronder fosfatidylcholine, die nuttig zijn voor celmembranen in de hersenen en beschadigde zenuwvezels herstellen.Je voelt je sterker en je hebt meer energie.

Grace

ondersteuning nk cellen

Geweldig product ter ondersteuning van de nk cellen

sjors

Beste vitamine C!

De enige en beste vorm van Vitamine C die ik ooit heb geslikt. Eindelijk geen last van darm-of maagklachten/irritatie, en goede opneembaarheid die je direct energie en vitaliteit geeft. Zelfs 'avonds voor het slapen goed om in te nemen zonder je nachtrust te verstoren. Ik ben er ontzettend blij mee en ook heel makkelijk om in te nemen, geen gedoe met pillen die in je keel blijven steken of irriteren. Pluspunt tevens is dat het je tandglazuur niet aantast. Een tevreden klant!

Katarzyna

Zeer goed

Zeer goed, komt vanaf de dunne darm in het bloed ...dus wordt niet afgebroken door maagzuur en dergelijke. Goede en vlugge service !!! Dank u !

Linda

 

Plaats je eigen Altrient review

Wil jij je eigen ervaring kwijt over een van onze producten? Ga naar Google en laat je 5-sterren review achter. Als je een Altrient product online hebt gekocht ontvang je na een tijd vanzelf een e-mail met de vraag of je een review wilt plaatsen. Gebruik de link in die e-mail om jouw ervaring te delen op onze website. Wil je niet wachten en wil je nu al je ervaring plaatsen? Ga naar het product dat je gekocht hebt, scrollen naar beneden en klik op "Schrijf een recensie".  Om te voldoen aan de wetgeving voor geverifieerde review is het belangrijk dat jij je naam en e-mailadres opgeeft. Zo voorkomen wij nep-reviews over Altrient.

 

We zijn blij met elke review, positief of negatief, dus plaats vooral jouw ervaring met Altrient. We nemen de tijd om elke ervaring te lezen en de LivOn producten of ons bedrijfsproces hiermee te verbeteren. Uiteraard kun je ons ook altijd bellen en je ervaring delen. Je mag ook een Whatsapp bericht sturen als je dat fijner vindt. Dank voor het delen.

 

 

Deze pagina is voor het laatst bijgewerkt met reviews op 28-04-2022.