Over Ons

Hallo, Ik ben Muriel Rijper, eigenaar van Dailyvit bv en exclusief Nederlands distributeur voor de Altrient producten van LivOn Laboratories.

20 jaar geleden ben ik begonnen met het importeren van natuurlijke voedingssupplementen vanuit de USA, omdat ze daar vaak net een stapje voor lopen qua kennis en ontwikkeling van de meest werkzame en kwalitatief hoogwaardige voedingssupplementen.

 

Muriel Rijper-Klatte, oprichtster van Altrient Nederland

In 2008 kreeg ik via via te horen over Altrient C (toen nog Lypo Spheric Vitamin C) en heb toen besloten het naar Nederland te halen. In het begin moest ik even wennen aan de gel-vormige supplementen, verpakt in sachets, maar al snel bleek dat mensen er enthousiast over waren: Dat ze directe positieve effecten bemerkten na het innemen en ik merkte vooral dat mensen er (zonder dat ik er enige reclame voor maakte) voor terug kwamen. Dat is voor mij altijd een belangrijke maatstaf geweest, dat mensen terugkomen voor een product omdat ze daadwerkelijk verschil merken in hun eigen gezondheid en welzijn. Verder ben ik persoonlijk overtuigd van de kwaliteit van Altrient C omdat het een product is dat op hoogwaardige manier geproduceerd wordt, dat door de jaren heen is blijven ontwikkelen om zo een nóg betere kwaliteit en effectiviteit te garanderen en waarvan er, qua ingredienten, kwaliteit, structuur, houdbaarheid en bewezen effectiviteit, geen gelijke op de markt bestaat.

LivOn Laboratories

LivOnLabs, de producent, is een klein familiebedrijf, opgezet door het echtpaar Les en Cindy Nachman. Les Nachman, die in 2002 werd gediagnostiseerd met ernstig hartfalen, dankt zijn leven aan de talloze infusen van vitamine C die hem tijdens zijn onconventionele zoektocht naar een betere gezondheid, werden toegediend. Omdat hij merkte dat de vitamine C infusen een spectaculair verschil maakten voor zijn gezondheid, maar tegelijkertijd zijn bewegingsvrijheid sterk beperkten (tijdrovend, kostbaar, vervelend) ging hij op zoek naar een oraal supplement met hetzelfde effect als een infuus.

Liposomale inkapseling technologie

Uiteindelijk maakte hij door een bevriende cardioloog kennis met de ‘liposomale inkapselings technologie’; een technologie die al sinds ongeveer 1970 bestond, maar nog niet werd ingezet voor het produceren van natuurlijke voedingssupplementen en Les Nachman begreep al snel waarom: Het was makkelijker gezegd dan gedaan. Elke substantie vereist een unieke combinatie van fosfolipiden en andere ingredienten om tot de juiste en daadwerkelijke inkapseling van het werkzame ingredient te komen. Na bijna 2 jaar testen en falen, in samenwerking met wetenschappers, artsen en producenten, was het het eindresultaat een product dat alle verwachtingen overtrof (en nog steeds doet.) Ze zijn er sindsdien van overtuigd (en ik inmiddels ook) dat Altrient C de meest biologisch beschikbare, meest effectieve orale vorm van vitamine C is die er bestaat.

Wetenschappelijk onderzoek

Onze overtuiging van de kwaliteit van Altrient C is in 2007 bevestigd door wetenschappelijk onderzoek, uitgevoerd door Dr. Hilary Roberts en Dr. Steve Hickey, aan de Biolab Clinic te Londen, UK. Altrient C is daarmee de enige liposomale C op de markt waarvan de werkzaamheid ondersteund wordt door wetenschappelijk onderzoek.

Later, in 2014, werd bij een onafhankelijk dubbelblind, placebo gecontroleerd klinisch onderzoek aan Princeton Consumer Research, geconstateerd dat Altrient C de huidelasticiteit met 61% verbetert. (Testpersonen namen gedurende 16 weken, 3 sachets per dag, over de dag verspreid.)

Daarmee is Altrient C dus niet alleen een uniek voedingssupplement voor de gezondheid, maar ook een bewezen schoonheidsproduct! Wil je Altrient C een keer uitproberen? Bestel dan onze probeerverpakking met 3 sachets in. Wil je een van de wetenschappelijke onderzoeken opvragen? Stuur ons dan een e-mail of bel met 070-3600859. Je mag ook een whatsapp sturen.


Names het hele Altrient Nederland team,

Muriel