Nederlands English

Meer Zichten

Altrient Magnesium L-Threonaat

Beschikbaarheid: Op voorraad

Normale Prijs: € 95,99

Special Price € 86,39

  • Koop 3 voor € 77,75 per stuk en bespaar 11%
  • Koop 6 voor € 70,83 per stuk en bespaar 19%
  • Koop 12 voor € 65,65 per stuk en bespaar 25%

Snel Overzicht

Waarom liposomale Magnesium? Ongeveer de helft van de Europese bevolking heeft een tekort aan magnesium. Moderne landbouw technieken beroven de bodem van dit mineraal, wat leidt tot minder magnesium in het voedsel dat u eet. Veel van de meest voorgeschreven medicijnen verlagen ook de magnesiumspiegels in ons lichaam. Multivitaminen bevatten vaak minder dan 1/4 van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid en de opname varieert sterk op basis van de vorm van magnesium in het supplement. Magnesium wordt vaak niet optimaal opgenomen en de dikke darm elimineert de rest, daarom wordt magnesium vaak gebruikt in laxeermiddelen.

Wat maakt Altrient Magnesium L-Threonaat zo uniek?


Magnesium L-Threonate (Magtein®️) is de enige stof waarvan is aangetoond dat deze de magnesiumspiegel in de hersenen aanzienlijk kan verhogen en het inkapselen van dit belangrijke mineraal in liposomen, helpt om meer magnesium in uw cellen op te nemen, daar waar het nodig is ter ondersteuning van leren, geheugen en ontspanning . Fosfatidylcholine waar de liposomen uit gevormd worden, in combinatie met Magnesium L-Threonate, is een krachtige manier om de gezondheid van de hersenen te ondersteunen.
Magnesium L-Threonaat is dus net als de andere Altrient producten een liposomaal voedingssupplement dat door de omhulling van liposomen (Microscopisch kleine vetbolletjes) een veilige passage krijgt door de maag en in de dunne darm direct en voor bijna 100% wordt opgenomen.

Let op! Magtein® kan slaperigheid of hoofdpijn veroorzaken. Dit kan duiden op een magnesiumtekort en is tijdelijk. Verlaag de dosering, raadpleeg een arts of stop het gebruik als de toestand langer dan een week aanhoudt.
OF

Trusted Shops Reviews

Product Omschrijving Aanvullende Informatie Reviews (0)