Deze Zoom tip maakt je dag minder vermoeiend

Deze Zoom tip maakt je dag minder vermoeiend

Heb jij ook wel eens last van slaperigheid tijdens je Zoom meeting?

Ik heb nu dé tip voor je die jou kan helpen om dit te voorkomen en om wél scherp te blijven.

 

Zoom meeting vermoeiend


Omdat ik het interessant vind om vanuit andere perspectieven te kijken naar gezondheid en vitaliteit en omdat ik het belangrijk vind dat ik mezelf blijf ontwikkelen, ben ik bezig met een (online) opleiding tot Health & Wellness Coach. Het zijn intensieve dagen met Zoom-lessen van 5-6 uur achter elkaar. In het begin kon ik wel eens slaperig worden en mijn aandacht er lastig bijhouden.

Om te zorgen dat ik me tegenwoordig vitaal voel en dat ik me goed kan concentreren gedurende de hele Zoom sessie, eet ik bewust vooraf niet zo zwaar. Dat betekent geen brood, pasta of andere granen/zetmeelsoorten waar ik na de lunch slaperig van kan worden. Wat ik wel eet? Een smakelijke & rijk gevulde salade. Met het mooie weer is mijn absolute favoriet deze frisse watermeloensalade: Hij is zoet, zuur, zout & pittig, alles zit erin. Hij is zo bereid en deze salade smaakt geweldig! Verder is het de ideale zomersalade die met relatief weinig calorieën goed vult en ook nog eens de dorst lest.

 

Recept voor de salade

 

 • Een flink stuk watermeloen
 • 50gr fetakaas
 • Een handvol verse munt
 • 1 limoen
 • Peper uit de molen
 • Eventueel ½ kleine rode ui
 • Eventueel een paar zwarte olijven

En zo maak je deze salade:

 • Ontpit het stuk watermeloen en snijd het in kleine blokjes/stukjes
 • Verbrokkel de fetakaas
 • Knip of snij de verse munt in kleine strookjes
 • Snij de halve ui in hele dunne plakjes
 • Ontpit de olijven en snij ze doormidden.

Hussel alles goed door elkaar, knijp het sap van de limoen erover en maak het af met een beetje peper uit de molen. Eet smakelijk!

 

Watermeloen salade voor vitamine C


Welk recept of Altrient product is jouw favoriet en waarom? Ik hoor het graag van je! Reageer op dit artikel of deel je ervaringen op Instagram, Facebook of LinkedIn.

 

 

Namens het gehele Altrient Nederland team,

Muriel

 


PS : Wist je dat de Altrient Acetyl L-Carnitine weer op voorraad is? (o.a. voor ondersteuning van de spieren, verbetering van de energie en ondersteuning bij gewichtsverlies). Deze authentieke, liposomale Acetyl L-Carnitine van LivOnLabs heeft tijdelijk een andere verpakking.

Terug naar blog