Zonneschijn is goed voor jou, maar ook voor jouw huid?

Zonneschijn is goed voor jou, maar ook voor jouw huid?

Als je de zon schijnt ga je lekker naar buiten. Want zonneschijn is niet alleen goed voor je humeur, het is ook goed voor de aanmaak van vitamine D3 en met mate goed voor je huid. Al eens eerder vertelde ik over de positieve invloed van vitamine C op de huid. Dat effect is echter zo spectaculair, dat het de moeite waard is om je er nog eens over te vertellen.

 

Een kennis kwam laatst naar me toe en vroeg me om Altrient C. Ze had ergens gehoord dat deze vorm van vitamine C goed werkt voor de ondersteuning van het immuunsysteem. Na 3 weken kwam ik haar weer tegen en zei ze:

 

“Kan het zijn dat jullie vitamine C ook wat voor mijn huid doet? Sinds ik Altrient C inneem zie ik ineens een significante verbetering van mijn huid!”

 

Vitamine C draagt bij aan de vorming van collageen, wat van belang is voor de huid. Ook werkt vitamine C ter bescherming van gezonde cellen en weefsels. De combinatie van die 2 zorgt ervoor dat veel mensen snel verbetering aan hun huid zien als ze Altrient C gaan innemen. Ik vertelde haar dus dat het helemaal klopte wat ze zei.

 

Een dubbelblind, placebogecontroleerde studie, uitgevoerd aan de Biolab Clinic in Londen, liet zelfs een verbetering zien van de huidelasticiteit van 61%. En ook een vermindering van fijne lijntjes. Dit nadat de proefpersonen 16 weken lang dagelijks Altrient C innamen.

 

betere huid met Altrient C

Dus de mogelijkheid op minder fijne lijntjes, minder roodheid en meer elasticiteit als je regelmatig Altrient C inneemt, als bonus bovenop het feit dat het een positieve invloed op het immuunsysteem heeft.

 

Hoe noem je zoiets? Win-win toch? Een zonnige dag gewenst!

 


Welk Altrient product is jouw favoriet en waarom? Ik hoor het graag van je! Reageer op dit artikel of deel je ervaringen op Instagram, Facebook of LinkedIn.

 

 

 

Namens het gehele Altrient Nederland team,

Muriel

 


PS : Met de actiecode “zonhuid” krijg je tot zondag 13 maart 2022 5% korting.

Terug naar blog