Voorkom smartphone stress met 3 tips voor een rijker leven

Voorkom smartphone stress met 3 tips voor een rijker leven

Steeds meer mensen vinden dat mobiele telefoons een veel te grote plek in onze samenleving innemen. Graag geef ik je 3 tips om deze smartphone stress tegen te gaan.

 

 

Zo voorkom je smartphone stress

 

Als je op straat loopt, bij een bushalte staat of (oh ergernis) in een restaurant om je heen kijkt, zie je een angstaanjagende hoeveelheid mensen naar hun telefoon kijken, in plaats van naar de wereld om zich heen.

Een recent onderzoek aan The School of Medicine in Turkije, heeft aangetoond dat veelvuldig smartphonegebruik in direct verband staat met een grotere kans op depressie, angst en slaapstoornissen. 

Ook blijkt de straling van een smartphone een belangrijke stressfactor te zijn voor je lichamelijke gezondheid. Twee Amerikaanse onderzoekers hebben vastgesteld dat de straling een directe negatieve invloed heeft op de cellen in ons lichaam, met allerlei nare gevolgen.

Voorkom deze negatieve effecten op je gezondheid en welzijn met deze 3 tips tegen smartphone stress.

 

1. Ontwerp je persoonlijke digitale dieet

Met de hulp van een digitaal dieet stel je regels op voor je eigen smartphone gebruik zoals:

  • Geen smartphones bij mijn eten. (uit het zicht en op niet-storen zetten);
  • Geen smartphone of iPad in mijn slaapkamer. (beter voor je nachtrust);
  • Ik check alleen op specifieke tijden mijn telefoon voor berichten.

Ontwerp zo je eigen smartphone dieet en houd je eraan.

 

2. Verwijder apps van je smartphone

Al die apps staan de hele dag naar je te lonken met rode ballonnetjes voor elk ongelezen bericht, zodat je er echt niet omheen kan. Verwijder die apps gewoon van je telefoon en ervaar dat je leven letterlijk lichter wordt. Waarschuwing: Je gaat tijd overhouden voor leuke dingen.

Verwijder apps en voorkom smartphone stress

3. Eet gezond

Op deze manier versterk je het vermogen van het lichaam om de schade, veroorzaakt door straling, te herstellen. Antioxidanten zijn hiervoor erg belangrijk. Voeding die rijk is aan antioxidanten is bijvoorbeeld:

  • groene groenten
  • fruit
  • ongebrande noten
  • en zaden en pure chocolade. 

 

In het e-book “In 10 stappen naar een optimale gezondheid en energie” lees je nog meer tips. Vraag hem nu hier gratis aan. Geef in het opmerkingen veld aan aan dat je de nieuwsbrief met het e-book graag gratis wilt ontvangen.

 

 

PS : Wist je dat Glutathion de meester onder de antioxidanten is? Je hebt van nature een bepaalde hoeveelheid glutathion in je cellen, maar naarmate je ouder wordt, neemt dit geleidelijk af. 

 

Deze afname van Glutathion hangt samen met ouderdomsprocessen zoals rimpels, grijze haren, afname van zicht, gehoor en geheugen. Vul dus je glutathion aan in je cellen met de liposomale vorm van Altrient en ondersteun op die manier je lichaam met deze super antioxidant.

Terug naar blog