Een Altrient vitamine C review waar we het voor doen

Een Altrient vitamine C review waar we het voor doen

We krijgen vaak mooie feedback of soms alleen een duimpje omhoog. Daartussen zitten ook berichten van tevreden Altrient gebruikers die er echt uitspringen. Zo fijn dat ik deze vitamine c review, over Altrient C graag met jou deel. Vorige week stuurde Susanne ons een e-mail waarin ze dit zei:

 

“Ik heb een hardnekkige keel- en oorontsteking en ik wil absoluut niet dat ik straks een antibioticakuur nodig heb! Kan ik 3 doosjes Altrient C bestellen?”

De volgende dag had Susanne haar 3 doosjes in huis en weer 2 dagen later ontving ik het volgende blije bericht van haar:

 

“De keel- en oorontsteking zijn verdwenen!! Ik heb zaterdag elke 2 uur een zakje genomen, en midden in de nacht nog een keer. Op zondag heb ik ook elke 2 tot 3 uur één zakje genomen, en ik voelde me halverwege de dag al vrijwel hersteld. En nu ben ik weer volledig hersteld!

 

Ik moet eerlijk toegeven dat ik Altrient C al bijna 2 jaar niet meer gebruikte en was overgegaan op een andere vitamine C (bonusan ascorbatencomplex), voornamelijk omdat ik Altrient C toch wel duur vond en ik de wetenschappelijk onderbouwing miste waarin duidelijk het vergelijk werd gemaakt tussen inname van 1 tablet vitamine C versus 1 zakje Altrient C.

 

Maar desalniettemin heeft jullie Altrient vitamine C zijn werking nu weer echt bewezen en ben ik weer helemaal overtuigd van het gebruik!

 

Deze berichten maken ons bij Altrient Nederland blij! En het laat zien hoe je Altrient C ook in acute gevallen inzet. Vitamine C is veilig en je kunt de dosering opbouwen tot het punt van darmtolerantie.

Neem in acute gevallen elke 1-2 uur een zakje en blijf dit opbouwen totdat je darmen beginnen te “rommelen”. Dan is jouw punt van darmtolerantie bereikt en stop je even met het innemen. Het mooie is dat je lichaam het punt van darmtolerantie automatisch verhoogt als je het nodig hebt en weer verlaagt als je hersteld bent. Raadpleeg in geval van twijfel uiteraard altijd je arts.

 


Heb jij ook een Altrient succesverhaal? Laat het me weten want ik lees het graag. Reageer op dit artikel of deel je ervaringen op Instagram, Facebook, LinkedIn, of stuur een Whatsapp.

 

 

 

Namens het gehele Altrient Nederland team,

Muriel

Terug naar blog