Nederlands English

Ervaringen

Rated 4.35 out of 5 stars. Based on 13 Reviews

In een woord geweldig. by fons vink on 11/19/2018

Een geweldig product. Mijn zoon, schoondochter , zus en neef gebruiken het en merken het direct. Meer energie, geen aften en koortslip meer. Super.

tevreden klant, goed product! by Susanna on 10/03/2018

Fijn product, smaakt goed, geweldig voor de broodnodige weerstand en energie, ben er heel blij mee!!

Extra energie en weerstand by Kirsten on 10/02/2018

Een fijne aanvulling om extra energie en weerstand op te bouwen. In het drukke leven met kids, werk en stress is dit echt een aanrader.

Goed product by Heleen on 10/02/2018

Ik ben heel blij met de vit.C sinds ik deze neem ben ik niet meer verkouden geweest, merk ik dat mijn weerstand verhoogt is en dat Mn energie beter is. Vanwege de smaak meng ik het smorgens met blauwe bessen sap, goed begin van de dag!

Superfijn product by Femke on 10/01/2018

Ik gebruik sinds kort de altrient c en b enben super tevreden. In de zomer werk ik altijd veel extra en zijn mijn kinderen ivm vakantie dan drie weken achter elkaar bij mij en doe ik alles als alleenstaande moeder en dat is best pittig. Zo tegen de herfst schiet ik dan vaak in burn out achtige modus en op aanraden van Meike ben ik de altrient c en b gaan gebruiken, na een week was ik weer helemaal terug in balans en zelfs beter dan ooit. Heerlijk fit, mooie huid, nagels, haar een glow en bovendien lekker wat energie. Ik heb inmiddels mijn omgevening ook aangemoedigd dit te gaan gebruiken. Ben zeer tevreden met deze vitaminen en blijf het dan ook met plezier gebruiken en ik vind het de prijs dubbel en dwars waard!

Geen dag meer zonder! by Danie Barb on 10/01/2018

Na jaren last te hebben gehad van de naweeën van een pittige burn-out, ben ik op advies van een vriendin deze vitamine c gaan nemen. Ik geloof soms niet wat mij overkomt. Energie om op te staan, om dingen te ondernemen om gewoon weer te 'leven'. Geen dag meer zonder!!!

Geweldig product! by Mandy on 04/04/2018

Ik ben erg blij met Altrient C, het werkt snel en doeltreffend

Heel bijzonder by Grace on 08/28/2017

Deze vorm van L-carnitine is heel bijzonder omdat het meerdere dingen doet. Het is niet alleen goed voor hart- en bloedvaten, maar met name voor de hersenen en zenuwstelsel is het heel nuttig. Naast het feit dat L-carnitine beschadigde zenuwen herstelt, bevat het ook fosfolipiden waaronder fosfatidylcholine, dat óók beschadigde zenuwvezels herstelt. Daardoor is het nog effectiever. Het heeft bij iemand de zeer pijnlijke pijnscheuten die hij in zijn voet had na chemotherapie, genezen. Ook heeft hij meer energie en wordt zichtbaar steeds gezonder. Mijns inziens heeft het een brede toepasbaarheid (bij aandoeningen van hersenen en/of zenuwstelsel). Een verbeterpunt is de smaak. Het mag wel iets smakelijker zijn.

Zeer goed by Grace on 08/28/2017

Het fijne van deze vorm van vitamine C is dat bijna 100% ervan opgenomen wordt in de cellen en dat darmaandoeningen als leaky gut de opname in de cellen niet verminderen. Ook veroorzaakt het geen diarree. Daarnaast bevat het fosfolipiden waaronder fosfatidylcholine, die nuttig zijn voor celmembranen in de hersenen en beschadigde zenuwvezels herstellen.Je voelt je sterker en je hebt meer energie.

ondersteuning nk cellen by sjors on 04/28/2017

Geweldig product ter ondersteuning van de nk cellen

Ondersteuning bij uitgezaaide kanker by thomassen on 09/15/2016

Al jaren gelezen over dit product, aangezien dit product volgens sommige artsen vergeleken kan worden met IV vitamine c , zijn wij dit nu aan het gebruiken ter ondersteuning tegen uitgezaaide longkanker. Persoon heeft volgens de artsen tot eind dit jaar levensverwachting te horen gekregen. Wij zijn heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Zal zeer zeker laten weten hoe dit verder is verlopen.

Beste vitamine C! by Katarzyna on 02/10/2016

De enige en beste vorm van Vitamine C die ik ooit heb geslikt. Eindelijk geen last van darm-of maagklachten/irritatie, en goede opneembaarheid die je direct energie en vitaliteit geeft. Zelfs 'avonds voor het slapen goed om in te nemen zonder je nachtrust te verstoren. Ik ben er ontzettend blij mee en ook heel makkelijk om in te nemen, geen gedoe met pillen die in je keel blijven steken of irriteren. Pluspunt tevens is dat het je tandglazuur niet aantast. Een tevreden klant!

Zeer goed by Linda on 10/26/2015

Zeer goed, komt vanaf de dunne darm in het bloed ...dus wordt niet afgebroken door maagzuur en dergelijke. Goede en vlugge service !!! Dank u !

Dailyvit B.V. is ranked 4.35 out of 5. Based on 13 user reviews.