Nederlands English

Ervaringen

Dit zijn de ervaringen van onze gebruikers. WIl je meer weten over het gebruik van een Altrient product of heb je twijfels over de dosering? Neem dan gerust contact met ons op. Bekijk ook de onafhankelijke reviews in Google.

 

Reviews van tevreden Altrient gebruikers

 

Rated 4.65 out of 5 stars. Based on 15 Reviews

Allround positief effect by Ande on 08/19/2019

Ongeveer 1 jaar geleden zijn wij begonnen met het gebruiken van Altrient C. We zijn eerst gestart met 2 weken elke dag en daarna zijn we naar een aantal keer per week gegaan. Vooral op dagen na dat je niet zo goed hebt geslapen of als je weet dat je een lange dag voor de boeg hebt. Op de momenten dat we het gevoel hebben tegen een verkoudheid aan te lopen nemen we er weer een paar dagen elke dag 1 tot we merken er voorbij te zijn. Voor ons werkt dit product dus erg goed voor energie en weerstand en het valt mij op dat, en vooral bij frequenter gebruik, het ook een positief effect heeft op mijn huid.

ik merk na 3 maanden een beetje verschil by Malika on 06/07/2019

Ik gebruik liposomal vit C ruim 3 maanden iom mijn arts. Ik merk na 3 maanden beetje verschil in mijn huid, oa zachter iets minder pigment bij gebruiken van 2 tot 5 sachets per dag. Meer dan 2 sachets zorgt voor flink diarree dus ik hou het op in de ochtend en eind vd dag. Ik heb iets meer energie, het is geen wondermiddel, verwacht dus niet dat je met 1 sachets veel gaat merken. Ik kan het niet met andere vorm vit C vergelijken want nooit gebruikt. Denk dat ik dat wel gaat doen, want ik vind de prijs voor lang termijn gebruik en toch niet volop tevreden minder. Ik ben vrouw van 31 aan mijn rimpels of vage lijntjes zie ik 10% verschil na 3 maanden. Ik gebruik het iov arts ivm lage weerstand, maar ik denk dat ik helaas moet opgeven. Ik heb geen simpel of iets ontvangen dit is een eerlijk review !

Super by Dalina on 02/21/2019

Altrient C is a miracle, we use it as a family, also for our children. It helps when we are tired or under stress or getting a flu. Or simply 2 weeks every year to build on immunity.

In een woord geweldig. by fons vink on 11/19/2018

Een geweldig product. Mijn zoon, schoondochter , zus en neef gebruiken het en merken het direct. Meer energie, geen aften en koortslip meer. Super.

tevreden klant, goed product! by Susanna on 10/03/2018

Fijn product, smaakt goed, geweldig voor de broodnodige weerstand en energie, ben er heel blij mee!!

Extra energie en weerstand by Kirsten on 10/02/2018

Een fijne aanvulling om extra energie en weerstand op te bouwen. In het drukke leven met kids, werk en stress is dit echt een aanrader.

Goed product by Heleen on 10/02/2018

Ik ben heel blij met de vit.C sinds ik deze neem ben ik niet meer verkouden geweest, merk ik dat mijn weerstand verhoogt is en dat Mn energie beter is. Vanwege de smaak meng ik het smorgens met blauwe bessen sap, goed begin van de dag!

Superfijn product by Femke on 10/01/2018

Ik gebruik sinds kort de altrient c en b enben super tevreden. In de zomer werk ik altijd veel extra en zijn mijn kinderen ivm vakantie dan drie weken achter elkaar bij mij en doe ik alles als alleenstaande moeder en dat is best pittig. Zo tegen de herfst schiet ik dan vaak in burn out achtige modus en op aanraden van Meike ben ik de altrient c en b gaan gebruiken, na een week was ik weer helemaal terug in balans en zelfs beter dan ooit. Heerlijk fit, mooie huid, nagels, haar een glow en bovendien lekker wat energie. Ik heb inmiddels mijn omgevening ook aangemoedigd dit te gaan gebruiken. Ben zeer tevreden met deze vitaminen en blijf het dan ook met plezier gebruiken en ik vind het de prijs dubbel en dwars waard!

Geen dag meer zonder! by Danie Barb on 10/01/2018

Na jaren last te hebben gehad van de naweeën van een pittige burn-out, ben ik op advies van een vriendin deze vitamine c gaan nemen. Ik geloof soms niet wat mij overkomt. Energie om op te staan, om dingen te ondernemen om gewoon weer te 'leven'. Geen dag meer zonder!!!

Geweldig product! by Mandy on 04/04/2018

Ik ben erg blij met Altrient C, het werkt snel en doeltreffend

Heel bijzonder by Grace on 08/28/2017

Deze vorm van L-carnitine is heel bijzonder omdat het meerdere dingen doet. Het is niet alleen goed voor hart- en bloedvaten, maar met name voor de hersenen en zenuwstelsel is het heel nuttig. Naast het feit dat L-carnitine beschadigde zenuwen herstelt, bevat het ook fosfolipiden waaronder fosfatidylcholine, dat óók beschadigde zenuwvezels herstelt. Daardoor is het nog effectiever. Het heeft bij iemand de zeer pijnlijke pijnscheuten die hij in zijn voet had na chemotherapie, genezen. Ook heeft hij meer energie en wordt zichtbaar steeds gezonder. Mijns inziens heeft het een brede toepasbaarheid (bij aandoeningen van hersenen en/of zenuwstelsel). Een verbeterpunt is de smaak. Het mag wel iets smakelijker zijn.

Zeer goed by Grace on 08/28/2017

Het fijne van deze vorm van vitamine C is dat bijna 100% ervan opgenomen wordt in de cellen en dat darmaandoeningen als leaky gut de opname in de cellen niet verminderen. Ook veroorzaakt het geen diarree. Daarnaast bevat het fosfolipiden waaronder fosfatidylcholine, die nuttig zijn voor celmembranen in de hersenen en beschadigde zenuwvezels herstellen.Je voelt je sterker en je hebt meer energie.

ondersteuning nk cellen by sjors on 04/28/2017

Geweldig product ter ondersteuning van de nk cellen

Beste vitamine C! by Katarzyna on 02/10/2016

De enige en beste vorm van Vitamine C die ik ooit heb geslikt. Eindelijk geen last van darm-of maagklachten/irritatie, en goede opneembaarheid die je direct energie en vitaliteit geeft. Zelfs 'avonds voor het slapen goed om in te nemen zonder je nachtrust te verstoren. Ik ben er ontzettend blij mee en ook heel makkelijk om in te nemen, geen gedoe met pillen die in je keel blijven steken of irriteren. Pluspunt tevens is dat het je tandglazuur niet aantast. Een tevreden klant!

Zeer goed by Linda on 10/26/2015

Zeer goed, komt vanaf de dunne darm in het bloed ...dus wordt niet afgebroken door maagzuur en dergelijke. Goede en vlugge service !!! Dank u !

Dailyvit B.V. is ranked 4.65 out of 5. Based on 15 user reviews.

 

Laat een Altrient review achter

Wil jij je eigen ervaring kwijt over een van onze producten? Ga naar Google en laat je 5-sterren review achter.