Nederlands English

Ervaringen

Rated 3.95 out of 5 stars. Based on 6 Reviews

Heel bijzonder by Grace on 08/28/2017

Deze vorm van L-carnitine is heel bijzonder omdat het meerdere dingen doet. Het is niet alleen goed voor hart- en bloedvaten, maar met name voor de hersenen en zenuwstelsel is het heel nuttig. Naast het feit dat L-carnitine beschadigde zenuwen herstelt, bevat het ook fosfolipiden waaronder fosfatidylcholine, dat óók beschadigde zenuwvezels herstelt. Daardoor is het nog effectiever. Het heeft bij iemand de zeer pijnlijke pijnscheuten die hij in zijn voet had na chemotherapie, genezen. Ook heeft hij meer energie en wordt zichtbaar steeds gezonder. Mijns inziens heeft het een brede toepasbaarheid (bij aandoeningen van hersenen en/of zenuwstelsel). Een verbeterpunt is de smaak. Het mag wel iets smakelijker zijn.

Zeer goed by Grace on 08/28/2017

Het fijne van deze vorm van vitamine C is dat bijna 100% ervan opgenomen wordt in de cellen en dat darmaandoeningen als leaky gut de opname in de cellen niet verminderen. Ook veroorzaakt het geen diarree. Daarnaast bevat het fosfolipiden waaronder fosfatidylcholine, die nuttig zijn voor celmembranen in de hersenen en beschadigde zenuwvezels herstellen.Je voelt je sterker en je hebt meer energie.

ondersteuning nk cellen by sjors on 04/28/2017

Geweldig product ter ondersteuning van de nk cellen

Ondersteuning bij uitgezaaide kanker by thomassen on 09/15/2016

Al jaren gelezen over dit product, aangezien dit product volgens sommige artsen vergeleken kan worden met IV vitamine c , zijn wij dit nu aan het gebruiken ter ondersteuning tegen uitgezaaide longkanker. Persoon heeft volgens de artsen tot eind dit jaar levensverwachting te horen gekregen. Wij zijn heel benieuwd hoe dit gaat uitpakken. Zal zeer zeker laten weten hoe dit verder is verlopen.

Beste vitamine C! by Katarzyna on 02/10/2016

De enige en beste vorm van Vitamine C die ik ooit heb geslikt. Eindelijk geen last van darm-of maagklachten/irritatie, en goede opneembaarheid die je direct energie en vitaliteit geeft. Zelfs 'avonds voor het slapen goed om in te nemen zonder je nachtrust te verstoren. Ik ben er ontzettend blij mee en ook heel makkelijk om in te nemen, geen gedoe met pillen die in je keel blijven steken of irriteren. Pluspunt tevens is dat het je tandglazuur niet aantast. Een tevreden klant!

Zeer goed by Linda on 10/26/2015

Zeer goed, komt vanaf de dunne darm in het bloed ...dus wordt niet afgebroken door maagzuur en dergelijke. Goede en vlugge service !!! Dank u !

Dailyvit B.V. is ranked 3.95 out of 5. Based on 6 user reviews.