Nederlands English

Alle Producten

5 Artikel(en)

 1. Altrient C Liposomale Vitamine C

  Altrient C Liposomale Vitamine C

  Altrient C is een Liposomale vitamine C die alles doet wat je van vitamine C mag verwachten. De werking is 5 x efficiënter dan de Vitamine C pillen die je online koopt of in de winkel ziet. Door de liposomale vorm wordt tot 98% van dit vitamine C supplement direct opgenomen in je bloedbaan. Deze microscopisch kleine ‘vetbolletjes’, ofwel liposomen, omhullen en beschermen de werkzame stof. Hierdoor wordt Altrient vitamine C niet afgebroken in het maag-darm kanaal. Bestel je Altrient C nu online.

  Zorg voor een goede weerstand

  De liposomen in Livon Vitamine C fungeren als een soort ‘schoenlepel’ en leveren de werkzame stof van Altrient C razendsnel in je cellen af. Deze voordelen van liposomale vitamine C zorgen mede voor een goede weerstand wanneer je lichaam dat nodig heeft, zoals in een periode van kou en griep in de winter. Vitamine C draagt bij tot de normale werking van je immuunsysteem. Onderzoeken naar vitamine C en kanker zijn tegenwoordig hot topics. Gerenommeerde ziekenhuizen zoals het Limburgse Universitair Medisch Centrum Maastricht (UMC+) ontvangen giften om de positieve invloed van vitamine C en vitamine C-supplementen op kanker te onderzoeken. Reeds in de jaren ‘70 onderzocht de chemicus Linus Pauling al de invloed van een hoge dosis vitamine C op het onschadelijk maken van kankercellen.

  Hoeveel Vitamine C moet ik slikken?

  Met een aanbevolen dosering van 1 à 2 sachets per dag bereik je de beste resultaten. Neem Altrient C op een lege maag in en wacht 15 minuten met je eten bij ontbijt, lunch of diner. Het kan ook zijn dat je arts een andere dosering Liposomale C heeft voorgeschreven. Houd je dan aan het recept van je dokter.

  Prijs Altrient C

  Wil je Altrient C kopen en korting krijgen? Bestel meerdere producten in 1 bestelling; je krijgt een aantrekkelijke korting van Livonlabs Nederland. Je bespaart hiermee tot maar liefst 25% op de prijs van Altrient C.

  Vergelijk Altrient C met Vitamine C

  In vergelijking met 500 mg Vitamine C of 1000mg Vitamine C  is Altrient C 5 x effectiever. Altrient C is hetzelfde product als Lypo-Spheric™ vitamin C. Het heeft dezelfde inhoud, werking en prijs. Het product wordt door dezelfde producent gemaakt. Het enige verschil is de verpakking. Liposomale vitamine c capsules is een ander product dat niet geleverd wordt door Altrient Nederland.

  Meer Informatie

  Normale Prijs: € 47,99

  Special Price € 43,19

  Al vanaf: € 32,82
 2. Altrient Glutathion (Koel bewaren)

  Altrient Glutathion (Koel bewaren)

  Altrient Glutathion is een voedingssupplement dat 450mg Glutathion per sachet levert. Net als bij de andere Altrient producten, maakt Altrient Glutathion gebruik van de ‘slimme’ Liposomale Nano-Spheres® (microscopisch kleine vetbolletjes) die de Glutathion beschermen tegen afbraak in het maag-darm kanaal. Altrient Glutathion blijft het beste werkzaam en houdbaar als u het in de koelkast bewaart, maar is tot een maand buiten de koelkast houdbaar. Meer Informatie

  Normale Prijs: € 95,99

  Special Price € 86,39

  Al vanaf: € 65,65
 3. Altrient-B

  Altrient-B

  Altrient B is een vitamine B complex (een mix van verschillende soorten vitamine B). Net als bij de andere Lypo-Spheric™ en Altrient producten, maakt Altrient B gebruik van de ‘slimme’ Lyposomale Nano-Spheres® (microscopisch kleine vetbolletjes) die de B vitamines beschermen tegen afbraak in het maag-darm kanaal. Altrient B is exact hetzelfde product als de Lypo-Spheric™ AGE Blocker. Het heeft dezelfde inhoud, werking en prijs. Het product wordt door dezelfde producent gemaakt. Het enige verschil is de verpakking. Meer Informatie

  Normale Prijs: € 65,99

  Special Price € 59,39

  Al vanaf: € 45,13
 4. Altrient R-ALA

  Altrient R-ALA

  Altrient R-ALA, levert 250mg actieve Alpha Liponzuur per sachet. Net als bij de andere Altrient producten, maakt Altrient R-ALA gebruik van de ‘slimme’ Lyposomale Nano-Spheres® (microscopisch kleine vetbolletjes) die de Alpha Liponzuur beschermen tegen afbraak in het maag-darm kanaal. Meer Informatie

  Normale Prijs: € 95,99

  Special Price € 86,39

  Al vanaf: € 65,65
 5. Altrient ALC (Koel bewaren)

  Altrient ALC (Koel bewaren)

  ALC staat voor Acetyl L-Carnitine en is een belangrijk aminozuur dat de processen van gewichtsverlies en energieproductie ondersteunt. Rood vlees en zuivel zijn de meest rijke natuurlijke bronnen van carnitine. De hoeveelheid carnitine die van nature aanwezig is in alle lichaamscellen, met name in de hartspieren en ander spierweefsel, vermindert naarmate we ouder worden. Ook deze formule van LivOn is “verpakt” in liposomen (microscopisch kleine ‘vetbolletjes’) die de werkzame stof omhullen en beschermen, waardoor die niet afgebroken wordt in het maag-darm kanaal. Tegelijkertijd fungeren de liposomen als een soort ‘schoenlepel’ die de werkzame stof razendsnel in de cel aflevert. Aanbevolen dosering: 1 à 2 sachets per dag (tenzij anders voorgeschreven door uw arts) Het product op een lege maag innemen en 15 minuten wachten alvorens te eten.

  Waarschuwing:
  Raadpleeg uw arts alvorens u L-Acetyl Carnitine suppleert als u lijdt aan één van de volgende aandoeningen: Epilepsie, zware depressie of een bipolaire stoornis of als u gebruik maakt van schildklier-vervangende hormonen. Meer Informatie

  Normale Prijs: € 71,99

  Special Price € 64,79

  Al vanaf: € 49,24

5 Artikel(en)