Veelgestelde vragen over Altrient

Veelgestelde vragen over Altrient

Regelmatig stellen klanten en mensen die nog twijfelen vragen over de Altrient producten. De belangrijkste antwoorden op die vragen vind je hieronder. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Je krijgt dan snel antwoord op je Altrient vraag. Je kunt ook ervaringen en Altrient reviews lezen van andere tevreden klanten. Zo krijg je een goed beeld van de voordelen van de diverse Altrient producten die wij verkopen.

 

Hoeveel sachets zitten er in een doosje ?

Voor alle Altrient producten geldt: in elk doosje zitten 30 sachets. Per keer neem je 1 sachet, of meer als dit voorgeschreven is door je therapeut of arts.

 

Hoeveel sachets moet ik per keer innemen?

De aanbevolen dosering voor de meeste producten is 1 à 2 sachets per dag. Bekijk het individuele inname advies voor Altrient C, Altrient Magnesium L-Threonaat, Altrient Glutathion, Altrient B, Altrient R-ALA en Altrient ALC. Het kan ook zijn dat je een Altrient product voorgeschreven hebt gekregen door je therapeut of arts. Houd je in dat geval aan zijn dosering.

 

Wat zijn Liposomen?

Bij Altrient zitten de werkzame onderdelen verpakt/ingekapseld in microscopisch kleine vetbolletjes: Liposomen. Deze liposomen beschermen de werkzame stof in het maagdarmkanaal tegen afbraak en zorgen er tegelijkertijd voor dat ze razendsnel worden opgenomen door de slijmvliezen en zo in de cellen en bloedbaan terechtkomen. De liposomen zijn gemaakt van een vettige substantie die erg lijkt op het materiaal waaruit onze lichaamscellen bestaan. Daardoor werkt de liposoom als een soort “schoenlepel” om de werkzame stof in de cel te krijgen en hoeven ze geen gebruik te maken van het beperkte aantal receptoren in het maag-darm kanaal.

 

Waarom werken Liposomen zo goed?

Het gevolg van Liposomen is dat tot wel 98% van de dosering Vitamine C volledig wordt opgenomen. Geen 200 mg. dus, zoals bij een Vitamine C tablet, maar wel 980 mg. in één keer. Deze hoge dosering geeft een “boost” van vitamine C in het lichaam en zorgt voor bloedspiegels vitamine C die vergelijkbaar zijn met die men verkrijgt met een infuus van vitamine C. En dat is niet zomaar een bewering: (wetenschappelijk onderzoek gepubliceerd in de Journal of Nutritional & Environmental Medicine 2008)

 

Word ik dik van Liposomen omdat ze vet bevatten?

Nee, van de inname van de vetbolletjes van Altrient neemt je gewicht niet toe.

 

Waarom plas je teveel vitamine C uit en hoe zit dat bij Altrient C?

Vitamine C is wateroplosbaar en daardoor moeilijk op te nemen door het lichaam. Ook is algemeen bekend dat als je vitamine C slikt, het meeste verloren gaat en uitgeplast wordt. Dat is inderdaad het geval bij “gewone” vitamine C supplementen. Neem je bijvoorbeeld een tablet van 1.000 mg. vitamine C in, dan neem je daar met een beetje geluk ongeveer 200 mg. daadwerkelijk van op in de bloedbaan. De rest gaat jammerlijk verloren in het maag-darmkanaal: het wordt afgebroken en uitgeplast. Vervolgens de dosering verhogen heeft niet heel veel zin. Het beperkte aantal receptoren voor vitamine in je maag-darmkanaal zorgt ervoor dat je niet meer kunt opnemen. Ook betekent veel vitamine C slikken veel zuur, wat weer irriterend werkt en kan leiden tot krampen en/of diarree.

 

 

Zorgt vitamine C voor een betere huid?

Vitamine C is betrokken bij meer dan 300 biochemische reacties in het lichaam en één ervan is dat het de collageen aanmaak sterk stimuleert. Meer collageen betekent een stevigere huid en daarmee is Altrient C dus ook een beauty product voor huidverbetering. Onderzoek heeft uitgewezen dat het de elasticiteit van de huid tot wel 61% verbetert. (Onafhankelijk dubbelblind placebo gecontroleerd onderzoek aan Princeton Consumer Research Ltd. UK)