Blog

 1. Moet jij je zorgen maken om Corona ?

  Kun jij het woord Coronavirus ook niet meer horen? We staan ermee op en we gaan ermee naar bed, maar is al die ophef wel terecht? Waarom maken we ons zorgen?

   

  Mondkapje

  Lees meer »
 2. Zo voorkom je smartphone stress: 3 tips voor een rijker leven

  Steeds meer mensen vinden dat mobiele telefoons een veel te grote plek in onze samenleving innemen. Graag geef ik je 3 tips om deze smartphone stress tegen te gaan.

   

   

  Als je op straat loopt, bij een bushalte staat of (oh ergernis) in een restaurant om je heen kijkt, zie je een angstaanjagende hoeveelheid mensen naar hun telefoon kijken, in plaats van naar de wereld om zich heen.

  Een recent onderzoek aan The School of Medicine in Turkije, heeft aangetoond dat veelvuldig smartphonegebruik in direct verband staat met een grotere kans

  Lees meer »
 3. Wel of geen griepprik halen?

  Wel of geen griepprik halen?

  Het is de tijd van het jaar waarin we weer belaagd worden door griepvirussen. Veel mensen besluiten in deze periode een griepprik te halen en hoewel dat voor een paar uitzonderingen een verstandig idee is, is het overgrote gedeelte van onze bevolking beter af zonder griepprik.

   

  Deze 3 feiten moet je weten voordat je een griepprik haalt

   

  1. Als je niet tot een risicogroep behoort hoef je echt geen griepprik te halen. Als je een goede weerstand hebt, loop je namelijk veel minder risico op ernstige complicaties van griep. Je kunt er natuurlijk voor kiezen om de prik wél te halen, maar de kosten zijn dan meestal voor jezelf plús dat je kans hebt je tijdelijk “grieperig” te vo
  Lees meer »