Altrient R-ALA

Altrient Magnesium L-Threonaat

Altrient Magnesium L-Threonaat

Altrient ALC

ALC staat voor Acetyl L-Carnitine en is een belangrijk aminozuur dat de processen van gewichtsverlies en energieproductie ondersteunt. Rood vlees en zuivel zijn de meest rijke natuurlijke bronnen van carnitine. De hoeveelheid carnitine die van nature aanwezig is in alle lichaamscellen, met name in de hartspieren en ander spierweefsel, vermindert naarmate we ouder worden.


Deze formule van LivOn is "verpakt” in liposomen (microscopisch kleine ‘vetbolletjes’) die de werkzame stof omhullen en beschermen, waardoor die niet afgebroken wordt in het maag-darm kanaal. Tegelijkertijd fungeren de liposomen als een soort ‘schoenlepel’ die de werkzame stof razendsnel in de cel aflevert.

 

Aanbevolen dosering: 1 à 2 sachets per dag (tenzij anders voorgeschreven door uw arts) Het product op een lege maag innemen en 15 minuten wachten alvorens te eten. Een verpakking bevat 30 sachets.


Waarschuwing: Raadpleeg uw arts alvorens u L-Acetyl Carnitine suppleert als u lijdt aan één van de volgende aandoeningen: Epilepsie, zware depressie of een bipolaire stoornis of als u gebruik maakt van schildklier-vervangende hormonen.

Speciale prijs € 64,79 Normale prijs € 71,99
Beschikbaarheid: Niet op voorraad
SKU
ART009
  • Koop 3 voor € 58,31 en bespaar 10%
  • Koop 6 voor € 53,12 en bespaar 18%
  • Koop 12 voor € 49,24 en bespaar 24%

Ingrediënten per sachet van 5,7ml:

  • - Acetyl L-Carnitine 1000mg
  • - Fosfolipiden 1000mg (uit soja lecithine). Waarvan fosfatidylcholine 500mg

Overige ingrediënten: gedeïoniseerd water, Acetyl L-Carnitine, lecithine fosfolipiden, alcohol (ethanol als natuurlijk conserveringsmiddel), kaliumhydroxidechloride (voor Ph aanpassing), xanthaangom.

Deze formule is vrij van: suiker, zetmeel, kunstmatige kleurstoffen, vleeswaren, zuivel, tarwe, gluten, gist en genetisch gemanipuleerde ingrediënten.

NB: Bewaren in de koelkast.

Raadpleeg uw arts alvorens u L-Acetyl Carnitine suppleert als u lijdt aan één van de volgende aandoeningen: Epilepsie, zware depressie of een bipolaire stoornis of als u gebruik maakt van schildklier-vervangende hormonen.

Meer informatie
Gewicht Netto inhoud 171ml, verdeeld over 30 sachets van 5,7ml per sachet.
gtin 1230000026048
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Altrient ALC
Uw waardering